Wednesday, December 12, 2018

iPhone 15 Pro Isınma Sorunu Gerçek mi?

0
Share

Hayal ettiğiniz her anı yakalayan bir kamera.

Tam da istediğiniz gibi kadraj almaktan yeni nesil portreler çekmeye kadar, en güçlü iPhone kamera sistemimizle neler yapabileceğinizi keşfedin.

Apple GPU’ları tarihindeki en büyük tasarım yeniliğine hazır mısınız? Tamamen yeni bir iPhone çip sınıfı olan A17 Pro, şimdiye kadarki en iyi grafik performansımızı sunuyor. Hem de açık ara.

İnanılmaz detaylarla dolu dünyalar ve daha gerçekçi karakterlerle mobil oyunlar şimdi olağanüstü sürükleyici hale geliyor. A17 Pro’nun üst düzey hızı ve verimliliği sayesinde sizi kimse durduramayacak.

Wider Galleries

İphone 15 Pro Max Kamera Detayları

Her zamankinden daha gelişmiş 48 MP Ana kamera detaylar ve renkler konusunda yeni bir seviyede süper yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekiyor.

Portrelerinizdeki gelişmeleri de fazlasıyla hissedeceksiniz. Üstelik şimdi Portre moduna geçiş yapmanıza bile gerek yok. Süjeniz bir insan, bir köpek veya bir kediyse iPhone derinlik bilgisini otomatik olarak yakalıyor. Böylece dilerseniz fotoğrafınızı anında bir portre olarak görebiliyorsunuz. Veya bunu daha sonra Fotoğraflar uygulamasından da yapabiliyorsunuz. Flulaştırma efektiyle fotoğraflarınız sanatçı eli değmiş gibi oluyor.

Yepyeni Wi-Fi 6E6 iki kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı sağlıyor. Bu sayede dosyaları hızla indirebiliyor ve yükleyebiliyorsunuz.

Kalabalık bir tren istasyonunda veya parkta bir arkadaşınızı mı kaybettiniz? Daha fazla aramanıza gerek yok. Arkadaşlarımı Bul özelliği için Tam Konum Bulma’yı kullanmanız yeterli.

Pil ömrü konusunda da profesyonel.

29 saat iPhone 15 Pro Max’te 29 saate kadar video oynatma

23 saatiPhone 15 Pro’da 23 saate kadar video oynatma

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *